polityka cookies

Polityka cookies

Polityka danych osobowych

  Informacje o osobach odwiedzających nasz serwis przechowywane są i przetwarzane przez www.rzeszowskie-nieruchomosci.pl której właścicielem jest firma Nieruchomości i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś z siedzibą w Rzeszowie 35-064 ul. Mickiewicza 12, prowadzącym działalność gospodarczą zarejestrowaną w Ewidencji Działalności Gospodarczej w Rzeszowie, NIP: 5170199552, REGON: 362867922 z zachowaniem środków bezpieczeństwa.

 

Administratorem danych osobowych jest firma Nieruchomości i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś z siedzibą w Rzeszowie 35-064 ul. Mickiewicza 12, prowadzącym działalność gospodarczą zarejestrowaną w Ewidencji Działalności Gospodarczej w Rzeszowie, NIP 5170199552, REGON 362867922 (dalej zwany ADO). Z administratorem danych osobowych można się kontaktować za pomocą maila biuro@rzeszowskie-nieruchomosci.pl oraz drogą pocztową: Rzeszów 35-064 ul. Mickiewicza 12 we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.

 

1. Dane osobowe przetwarzane przez Serwis są przetwarzane w celu :

 

a ) art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie w celu wykonania umowy,

b)  art. 6 ust. 1 lit. b i c RODO – przetwarzanie w celu wykonania umowy oraz wypełnienie obowiązku prawnego,

c) art. 6 ust. 1 lit f RODO – prawnie uzasadniony interes,

 

2.Dane osobowe, które są przetwarzane do celów działalności Serwisu tj.  adres e-mail, adres IP, nr telefonu są przetwarzane w następujący sposób :

 

a) dane   podane   podczas   dodawania   ogłoszenia,   są   prezentowane   na   stronach Serwisu,

b) adres e-mail podany w formularzu kontaktowym strony wraz z adresem IP, jest wykorzystywany do wysłania odpowiedzi przez administrację serwisu,

c) dane osobowe zebrane za pośrednictwem strony internetowej www.rzeszowskie-nieruchomosci.pl, w szczególności formularza kontaktowego, oraz kontaktu telefonicznego użytkownika

 

3. Dane   osobowe   przetwarzane   przez   administratora   będą   przetwarzane   przez następujący okres czasu:

 

a) dane podane przy ogłoszeniu – przez czas umieszczenia ogłoszenia

b) dane podane w formularzu kontaktowym – 1 miesiąc

 

4. Klienci firmy Nieruchomości  i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś mają  prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (tylko w odniesieniu do danych, które przetwarzane są na podstawie art.  6 ust. 1 pkt a) RODO), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

5. Klienci firmy Nieruchomości  i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś mają  prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku gdy przy przetwarzaniu moich danych ADO narusza przepisy dotyczące ochrony danych osobowych.

 

6. Dane osobowe nie są przekazywane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (do krajów innych niż kraje Unii Europejskiej oraz Islandia, Norwegia i Liechtenstein).

 

7. ADO nie dokonuje profilowania w związku z przetwarzaniem danych osobowych, ani nie przetwarza danych osobowych w sposób automatyczny i wpływający na Twoje prawa

 

8. Pragniemy zapewnić, że firmy Nieruchomości  i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami prawnymi.

 

Polityka cookies

 Korzystając ze strony użytkownik wyraża zgodę na używanie cookies zgodnie z ustawieniami własnej przeglądarki.  

Zwyczajowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).   Żaden serwis internetowy którego administratorem jest [Nieruchomości i Ubezpieczenia Ewelina Urbaś z siedzibą w Rzeszowie 35-064 ul. Mickiewicza 12,] nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, za wyjątkiem danych statystycznych.   Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.   Poza Administratorem dostęp do danych cookies może posiadać firma Google za pośrednictwem narzędzi Google Analytics oraz Google Adwords, w celu sporządzenia statystyk ruchu oraz skuteczności kampanii promocyjnych realizowanych przez operatora serwisu za pomocą wyżej wymienionych narzędzi.   Pliki cookies mogą zostać wykorzystywane w celu:

- dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

- optymalizacji wydajności wyświetlanych stron, stosowanych zapytań i wyświetlanych treści.  

Serwisy Administratora mogą stosować pliki cookies:

 -  „sesyjne”  (session cookies) są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).

-  „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.  

 

 Pliki cookies zamieszczone na stronie www.rzeszowskie-nieruchomosci.pl:

- sesyjne pliki cookie,

- trwałe pliki cookie,

- zewnętrzne pliki cookie

1) Sesyjne pliki cookie

To niezbędne pliki cookie, które umożliwiają poruszanie się w obrębie witryny internetowej lub aplikacji i korzystanie z podstawowych jej funkcji. Stosowane one są w ramach jednej sesji. Służą one do:

- identyfikacja użytkowników jako zalogowanego

2) Trwałe pliki cookies

Trwałe pliki cookies to te, które zapewniają określone funkcje nie tylko w ramach jednej sesji, lecz podczas całego czasu przechowywania danego pliku na komputerze. Są to pliki związane z wydajnością usługi oraz jej funkcjonalnościami. Za pomocą plików cookie związanych z wydajnością zbierane są informacje na temat sposobu korzystania z witryny, w tym dane na temat odwiedzanych przez użytkownika podstron oraz ewentualnych błędów. Pliki cookie związane z funkcjonalnością ułatwiają świadczenie usług i zapamiętują ustawienia mające na celu ułatwienie użytkownikom korzystanie z naszej usługi. Trwałe pliki cookies nie gromadzą żadnych informacji, które mogłyby ujawnić tożsamość użytkownika: są one przetwarzane jako anonimowe dane i służą wyłącznie do usprawnienia działania strony lub aplikacji, rozpoznania zainteresowań osób odwiedzających i mierzenia skuteczności reklam. Używamy ich do:

- zdobywanie statystyk na temat sposobu korzystania z naszej strony internetowej i aplikacji

- sprawdzanie skuteczności naszych reklam

- usprawnienie działania naszej strony za pomocą rejestrowania pojawiających się błędów

- zapamiętywanie ustawień użytkowników dotyczących układu strony, rozmiaru tekstu, preferencji kolorów.

- zapamiętywanie odpowiedzi dotyczących chęci wypełnienia ankiety (aby nie niepokoić internautów niepotrzebnie w przyszłości).

- okazywanie użytkownikom, że są zalogowani na naszej stronie internetowej.

- Wymiana informacji z naszymi partnerami w celu świadczenia usług na naszej stronie internetowej. Informacje udostępniane w ten sposób są wykorzystywane wyłącznie do dostarczania usług, produktów i funkcji i nie są stosowane do innych celów.

3) Zewnętrzne pliki cookie

Zewnętrzne pliki cookie to pliki umożliwiające współpracę z zewnętrznymi firmami lub serwisami. Wśród nich są cookie badawcze dostarczające systemom analitycznym dane o popularności usługi. Są to też pliki związane z takimi usługami, jak przycisk 'Like' czyk 'Share'. Zewnętrzne pliki cookies służą do:

 -połączenia z serwisami społecznościowymi (np. Facebook), które następnie mogą stosować informacje dotyczące odwiedzin poszczególnych użytkowników do profilowania reklam na innych stronach internetowych.

- dostarczania firmom badawczym danych o ruchu na stronie i w aplikacjach

- dostarczanie agencjom reklamowym informacji dotyczących odwiedzin poszczególnych użytkowników, dzięki którym agencje mogą prezentować użytkownikom reklamy dopasowane do ich zainteresowań.

 

   

Dowiedz się więcej o tym, jak działają ciasteczka i sprawdź, do czego służą. Odwiedź stronę Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska: www.wszystkoociasteczkach.pl

 

 

 

W razie pojawienia się pytań dotyczących naszej Polityki Prywatności, Polityki Cookies czy innych z zakresu ochrony danych osobowych, mogą Państwo skontaktować się z firmą wysyłając e-mail na adres: biuro@rzeszowskie-nieruchomosci.pl. Jesteśmy otwarci na Państwa sugestie odnośnie poprawy bezpieczeństwa danych osobowych.

 

Wyszukiwarka
Wszystkie
Dom
Mieszkanie
Działka
Komercyjne
Wszystkie
Na wynajem
Na sprzedaż
Wszystkie
Pierwotny
Wtórny
Cała polska
dolnośląskie
kujawsko-pomorskie
lubelskie
lubuskie
łódzkie
małopolskie
mazowieckie
opolskie
podkarpackie
podlaskie
pomorskie
śląskie
świętokrzyskie
warmińsko-mazurskie
wielkopolskie
zachodniopomorskie
do
do
m2
do
m2
Wizytówki
Card image Card image Card image Card image Card image Card image Card image Card image Card image Card image
Dodaj ofertę